X
Producten
Top Wijnen Alentejo

Top Wijnen Alentejo

van € 104,85 nu € 82,05

Cartuxa Évora Rood
Dit is een heerlijke rode wijn met een aroma van rood gedroogd fruit. Deze wijn is zacht van smaak en gerijpt in eiken. Deze wijn is elegant met een goede structuur.
Cartuxa Évora Wit
De Cartuxa wijn is gerijpt in eiken. De wijn is elegant met een goede structuur die de verschillende aroma's van de druifsoorten op voortreffelijke wijze combineert in een complexe volhardende wijn.
Aroma van bloemen en citrus vruchten.
Een elegante lichte fruitige wijn met een lange afdronk
De wijnen uit Cartuxa zijn een weerspiegeling van de traditie en de befaamde expertise van de eerste mensen die hier wijn maakten: de kartuizer monniken die in 1587 de Santa Maria Scala Coeli Monastery oprichtten. Het eerste productiejaar is 1986.

Monte Da Ravasqueira Wit
Neus van rijp steenfruit, zoals abrikozen, mango en passievruchten. Mooie smaak van limoen, licht gerookt en rijpe ananas.
Monte Da Ravasqueira Rood
Dieprode kleur. Deze volle, rijke en complexe wijn heeft een aroma van pruimen, houttonen, vanille, specerijen, koffie , chocolade en laurier. Met een mooie volle lange afdronk.

Esporão Reserva Rood
Is één van de mooiste wijnen uit Portugal! Het aroma is complex met donker rijp bosfruit, specerijen en vanille. In de smaak proeft u sappig, rijp, zwart fruit en een vleugje chocolade aangevuld met verfijnde zuren, zachte tannines en mooi versmolten houttonen. Ieder jaar ontwerpt een andere Portugese kunstenaar het etiket.
Esporão Reserva Wit
Is de meest bekroonde Portugese witte wijn en winnaar van vele prijzen. Verfijnde licht minerale smaak met sappig rijp fruit (perzik, meloen en citrus) met een mooi versmolten lichte houttoon, zeer vol en rijk. De afdronk is heerlijk vol lang met een aangename frisheid. Zeer breed gastronomisch inzetbaar. Een echte topper! Al acht jaar op rij in de finale van het Proefschrift Wijnconcours en winnaar van vele prijzen. Ieder jaar ontwerpt een andere Portugese kunstenaar het etiket

€ 82,05
Inhoud
Portugal Alentejo
Code
7001
Aantal
  
 
 
Wijnsoort
Winkelwagen
  • Contactgegevens:
  • Wijn en Art
  • KvK. 74336703
  • BTW. NL859861533B01
  • Tel: 06 40 72 53 49 
  • Tel: 06 13 12 10 60
  • mail. info@wijnenart.nl

 

Bestellen:

Bestellen kan zonder registratie.

Voorwaarden

Retourneren

buitenland contact opnemen

Voorwaarden Contact

Betaal veilig met: